Registreer je hier!
(alle vragen met* dienen te worden ingevuld).


En vergeet niet om ons een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ rating  te geven, door hier te klikken!

Dank je wel alvast!   

Alle leden worden geacht in het bezit te zijn van een geldig NABV lidmaatschap. Je kunt indien je niet zeker bent of je lidmaatschap nog actief is, dan kun je op de bovenstaande knop klikken om je lidmaatschap te verifiëren. Je bent dan ook verplicht om je lidmaatmaatschap/pasnummer aan ons door door te geven (deze wordt ook bij aanmelding door ons gecontroleerd).

 

Wij willen ons deel bijdragen aan verdere ontwikkeling van de Airsoft sport in Nederland. Om die reden zijn wij van mening dat alleen mensen die met de juiste intenties lid worden en deelnemen aan deze sport ook zij daar hun bijdrage aanleveren. 

Bekijk onze blog post over o.a. de BOSS en de Marshall opleiding Marshall opleiding gevolgd? of de BOSS Training?


In dit geval speciaal voor de mensen die wat terug houdend zijn. Om bijv. hun NABV Lidmaatschap nummer door te geven bij het aanmeld process!✅

 

Mede met het oog op de bescherming van persoonsgegevens, gebruiken wij de API van de NABV zelf bij de aanmeld procedure. Wij hebben net zoals Politie en andere partijen die dit nodig hebben de toegang tot deze functie, welke automatisch is ingebouwd.

⚠️Op het moment dat iemand een ander NABV Nummer gebruikt die niet aan de persoon zelf toebehoord, pleegt deze een strafbaar feit. 

Klik op de onderstaande button om de video te bekijken:


Indien je ook een GRATIS profiel wilt. Ga dan naar profiel aanmaken.

Mee helpen aan een project? of je steentje bijdrage?

Dat kan door op onderstaande button te klikken. 

 

Iedereen is er vrij in en uiteraard is het niet verplicht om een donatie te doen. En zijn we dankbaar voor elke bijdrage. Alleen op die manier kunnen we projecten, reviews blijven maken en ons door ontwikkelen om ook onze toekomst plannen te kunnen realiseren! Tevens, worden er budgeten gemaakt voor onder andere Giveaway acties voor onze leden. 

 

Elk lid welke zijn of haar bijdrage levert zullen wij op onze manier persoonlijk bedanken door je bijvoorbeeld onder andere als "special-member" van ons platform te maken!