Noobsoft:Team NOOBSOFT

Dit team welke voornamelijk uit de regio's Friesland en Groningen komen,  heeft momenteel 6 actieve leden.

De Noobsofters introduceren zich zelf!

 

Wij zijn ‘De Noobsofters’. Vanwaar deze naam?

Onze Squad bestaat uit 6 fanatieke maar toch redelijk nieuwe spelers. Ons Team is nog redelijk nieuw, wij noemden de introducés vaak de ‘Noobs’, echter zitten wij nu met alle ‘Noobs’ in 1 team en noemen wij onszelf : ‘De Noobsofters’

 

Op het veld zijn wij een fanatieke ploeg met vaak een serieuze houding. Maar de humor hoort er zeker bij en die vinden wij genoeg op het speelveld. Wij zijn een enthousiaste groep jongens/mannen (leeftijd variërend van 18 tot 37) die het leuk vinden om de naar Skirms te gaan, vaak zijn wij te vinden bij ‘Copperhead tactical’ in assen, bij ‘Balls and Arrow’ vlakbij Lelystad of bij ACS in Munnekezuil.

(Chubbo& Mouse zijn ook te vinden bij ‘lets paintball’. Hier proberen wij de CQB* beter onder knie te krijgen d.m.v. tactieken die wij horen/zien/bestuderen. Op deze speelvelden zijn er veel mogelijkheden qua rollen, wij spelen in het algemeen meer de Assault, voorop en tactisch. Andere keren spelen we graag met de Sniper, soms combineren we dit en hebben we 1 Sniper mee terwijl de rest Assault speelt.

 

Wij zitten ook graag te prutsen aan een replica’s met behulp van onze eigen ‘Airsoftgoeroe’. 

 

Ons team bestaat uit de ‘Noobs’ en wij vinden het leuk om andere mensen te enthousiasmeren over deze sport en bieden vaak aan vrienden/kennissen mogelijkheden om mee te gaan om deze heerlijke sport te beoefenen.

Het Team bestaat uit:

1. (El) Chubbo 

2. Spanjard

3. Mouse

4. T-Man

5. Kemper

6. Banaan


Mocht het je leuk lijken om een keer mee te gaan naar een airsoft veld voor een Skirm maar heb je geen team of geen kennisen die dit doen? Bij ons ben je altijd welkom om mee te gaan naar een.
Stuur gerust een email naar om zaken te bespreken!

Klik op de onderstaande knop of laat rechts een bericht achter.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen