Airsoft en financiën:💰


Airsoft en financiën, twee dingen die gevaarlijk goed samen kunnen gaan.

Echter kan dit ook anders zijn. 

Airsoft is een dure sport en dan hebben we het niet over de contributie aan de NABV(€69 per jaar en €15, inschrijfkosten). Maar de sport op zich. Beginnende airsofters die zijn nog zoekende wat ze mooi vinden en welke spelstijlen bij jou passen.

Dit bepaald al een groot gedeelte van wat de sport je kan gaan kosten. 
We hebben deze pagina online gezet om je uit te leggen over welke keuzes je het beste kunt maken. 

 

Eigenlijk is het vrij simpel te onderscheiden in 3 groepen:

Groep 1: Personen die in de positie verkeren om zonder op de kosten te letten met de sport bezig te zijn.

Groep 2: De grootste groep op het gebied van dit onderwerp. De reguliere speler die bewust sparen en geld uitgeven aan airsoft apparaten, gear en een ding wat terug blijft keren. Namelijk: BB's, Gas/batterijen en de kosten om bij een organisatie te kunnen spelen. Ook in deze groep zal bijna iedereen het fenomeen kennen, kopen om te hebben. (Dit kan zijn omdat je onzeker was over je gear en/of je alles wel had) Andere spelers hebben soms apparaten en spullen die heel gaaf zijn, maar ze waarschijnlijk niet alles in één keer zo gekocht hebben. En daarbij WAAR ze het gekocht hebben.

De sport kenmerkt zich vooral aangaande de spelers dat men onderling erg behulpzijn en gemoedelijk met elkaar omgaan. Echter los van de vrouwen die ook steeds vaker te vinden zijn op het veld. Is airsoft een sport waar veel mannen serieus mee bezig zijn. Maar de clichés worden ook in vele groepen, sites en bij elke Skirm weer bevestigd. 

Er wordt nogal eens gepocht, over waar iemand iets gekocht heeft, de kosten van iets.
Op deze pagina zullen we je proberen te helpen om je op een meer bewuste manier aankopen te doen.

 

Daarbij hebben we nog een belangrijke groep die we hier behandelen en eventueel in sommige gevallen kunnen helpen. Namelijk de derde groep mensen. Het kan een ieder overkomen dat je tijdens de sport of bij het opstarten je financieel helaas niet verder kan komen. Mede dankzij verschillende leden is er een uitzondering voor specifieke gevallen.

 

Maar het aller belangrijkste is voorkomen dan genezen. En al helemaal voorkomen dat je door airsoft in de financiële problemen komt. En dat zullen we vooral op deze pagina proberen te voorkomen. 


⚠️Mocht dit wel zo zijn, dan is het mede jou bereidheid om je verhaal te doen en te kijken hoe we je kunnen helpen. 

Hoe schrijdend je verhaal ook is en hoe graag we je willen helpen. Kunnen en Zullen wij nooit een bedrag over kunnen maken❌

We hebben genoeg spullen waar we meerdere mensen mee kunnen helpen. Alleen zullen ook realistisch met je gaan kijken wat wel en wat niet haalbaar is.

De pagina is in aanbouw en zal zo spoedig mogelijk verder worden ingericht.