We zijn uiteraard op zoek naar samenwerking's verbanden. En dan met voorkeur een partnership met als oogpunt samen te groeien en met de intentie om de samenwerking voor een langere periode aan te gaan. 

 

We zijn bezig met een model te maken waarbij de keuze en onderscheid gemaakt kan worden in drie categorieën. Dit zodat er in de basis gestandaardiseerde punten vast liggen. En en aan de hand daarvan in goed overleg en in samenspraak een gepersonaliseerde manier kan worden ingericht waarop we de samenwerking op een gewenste manier vorm kunnen geven Op die manier welke het beste past bij jullie onderneming aansluit. Met als doel om samen te kunnen groeien. We kunnen daarbij aangeven dat we geen exclusief rechten toe zullen kennen aan welke partij dan ook, maar ook niet met elke partij een samenwerking aan zullen gaan. En zullen dus ook een weloverwogen keuze gaan maken met wie we een partnership aangaan.

Uiteraard zullen we wel met meerdere partners gaan werken maar dan wel met een selecte groep. Of je nu een startende onderneming hebt of al reeds een gevestigde naam bent binnen de branche, voor ons is een ieder gelijk. Uiteraard is het wel mogelijk om in overleg extra diensten aan te bieden of te verlenen. 

 

Welke voordelen bied een samen werking met Airsoft-markt - Airsoftmarktnederland voor jullie onderneming?

Door zowel onze marketing als onze technische achtergrond hebben we de juiste middelen in huis om dat te bieden waar het bij andere vormen van on-line reclame, marketing of adverteren vaak te kort schiet. 

Elke bezoeker van ons platform, inclusief alle social-media kanalen en ons fysieke netwerk, zorgt dat wij precies alleen die groep mensen bereiken waarbij het belangrijk is dat ze jullie voorbij zien komen,  jullie naam horen en exact die categorie mensen is jullie doelgroep.

Maar niet alleen on-line, ook op de velden waar mond tot mond reclame een heel belangrijk en vaak vergeten punt is zal jullie onderneming de aandacht krijgen. Want wij zijn ook daar aanwezig.

 

Zoals hierboven al vermeld, is deze pagina nog niet compleet ingericht. We zijn hier druk mee bezig om de juiste concepten en mogelijkheden in een overzichtelijk drietal basis opties te plaatsen. 

Tot die tijd zijn wij uiteraard te benaderen om het gesprek met elkaar aan te gaan, een kennismakingsgesprek kost weliswaar tijd en tijd is geld. Echter de basis van een goede samenwerking ligt bij het persoonlijke contact wat wellicht een goede toevoeging is aan je netwerk of het begin van een goede, leuke maar zeker ook belangrijk een langdurige prettige samenwerking!

 

Neem daarom gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Dan kunnen we indien gewenst een telefonische afspraak in plannen.