-FALCON SQUAD-


Team FALCON SQUAD

 

Falcon Squad is opgericht in 2017 en bestaat momenteel uit 8 leden. Onze leden komen uit alle omstreken van Nederland en ons HQ bevindt zich in Nijkerk.

 

Ons team bestaat uit gemengde spelers, zoals: Sniper, Assault, Medic, Support en Marksman. Speedsofters zijn helaas niet welkom bij ons in het team, omdat we het airsoften liever realistisch maken.

Het Team bestaat uit:

1. F-01 

2. F-02

3. F-03 alias Whiskey

4. F-04

5. F-05 alias Dopey

6. F-06   

7. F-07       

8. F-08


Je aansluiten bij Falcon?
Zoek je een gezellig airsoft-team om je bij aan te sluiten? Dan ben je bij Falcon Squad aan het goede adres. Wij zijn een klein maar gepassioneerd team dat houdt van een fair game. We kunnen niet elk weekend skirmen, maar als we airsoften dan doen we dat vol enthousiasme. We vinden het leuk om verschillende dingen te doen binnen de airsoft zoals CQB, outdoor maar ook proberen we milsims.

We hebben allemaal onze eigen Patches en Call signs.

Reactie plaatsen

Reacties

Arthur
14 dagen geleden

Hello Falcom team.
Iam new to airsoft if more precisely I have license gun some equipment but I never played because I could find people with hoo to play with and explained me.

Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten? Stuur ons dan een berichtje via onze Facebook pagina Falcon Squad Airsoft of stuur een mail en airsoft een keer met ons mee!

Rating: 2.25 sterren
4 stemmen