BLOG'S


Wij zullen regelmatig onze bezoekers/leden op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op binnen de Nederlandse Airsoft markt(branche) door middel van een Blog. 

 

In deze blog komen items aanbod over ons platform, diensten, team's, evenementen, organisaties en bijvoorbeeld onze partners.

 

Op deze pagina tref je alle blog's terug die we reeds behandeld hebben.

Ideeën voor een blog? Laat het ons weten via ons contact formulier. Klik op de button hier onder om naar de pagina te gaan!


🥚Easter egg's

Heb je wel eens GTA gespeeld? OF een ander spel waar er verborgen "Easter egg's" liggen die bij het vinden je iets oplevert.Naast de vaak grotere acties zullen we continue in onze blogs, pagina's, video's, nieuwsbrief, Instagram etc. een 🥚 plaatsen. Klik op het ei en je komt automatisch op de pagina om je gegevens in te vullen en na het invullen speel je automatisch mee voor een leuke x% korting, een goodybag🛍️ of een complete Giveaway🎁

Lees meer »

Wordt de pang regel nu afgeschaft of niet?

Onlangs werden wij geattendeerd op het feit dat een speler aangaf dat tijdens de ochtend briefing mede werd gedeeld dat de "pangregel" door de NABV wordt afgeschaft. Uiteraard voor ons onbekend en dus reden om dit verder uit te zoeken. en jullie uit te leggen hoe dit nu precies zit! 

Lees meer »

Weet je wat jou dominante oog is? En waarom dit belangrijk is voor je accuraatheid👀

En waarom is dit bij airsoft o.a. van groot belang. Er is namelijk een verschil tussen links of rechts handig zijn en een linker of rechter dominant oog hebben. Beide bepalen je accuraatheid. De meeste Airsofters gaan een richtmiddel gebruiken. Zoals ga je met een scope werken dan is het niet bepalend of je links of rechts handig bent maar wel welk oog dominant is. Je kunt je airsoft apparaat aan laten passen of bepaalde trucjes gebruiken. Alleen veel mensen zijn zich hier niet bewust van. En gaan bijvoorbeeld over op de “spray and pray” methode met een tracer om de lijn te volgen. Of verwachten met een scope precies het target midden van de “crosshairs” te  raken. En lukt dit niet dan wordt er vaak lukraak aan de afstel knoppen gedraaid. Er worden soms termen gebruikt zoals: "ik wil meer range" of ik moet een precession barrel hebben. Terwijl meer range eigenlijk meer ruimte is. En je wellicht geen aanpassingen hoeft aan te brengen maar slechts je Airsoft apparaat anders vast te houden.

Lees meer »

🟢Great Oak BIGNEWS❗

GreatOak is goed bezig! Aldus de eigenaar die met ons de  wereldwijde primeur deelde. Voor het eerst is het merk PTG, op een beurs en dit is voor de kenners iets waarvan het hart sneller gaat kloppen. Want waar ditmaal een ieder de beurs mag bezoeken. Ze hebben meerdere professionele beurzen gedaan maar nog nooit toegankelijk voor het publiek!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.