Binnen de Airsoftsport kennen we meerdere type spelers of Genres.


Op deze sectie zal je de verschillende type spelers/klasse treffen. Niet alleen de regels maar ook de daarbij behorende informatie zal aanbod komen.  Er zal bijvoorbeeld per type/klasse een hele pagina te vinden zijn met uitleg, vol tips en o.a. en de daarbij behorende populairste airsoftapparaten zullen worden behandeld. Ook zullen de verschillende tactieken bij elke categorie toegelicht worden. 

 

Dit is een open sectie in aanbouw, we zullen stapsgewijs per categorie een klasse toevoegen en behandelen. Daarbij zijn jullie tips en eventueel input van harte welkom. Op elke pagina zal er een reactie formulier te vinden zijn. Ook is het mogelijk om informatie of andere punten naar ons e-mail adres te versturen klik hier om een mail te versturen, zet in het onderwerp waar het over gaat.

Welke klasse of types zullen we o.a. behandelen?

-Assault, met daarbij de toelichting over onder andere de verschillende takken en rollen die je kan vervullen tijdens bijvoorbeeld een Skirm.

-DMR,  Designated Marksman Rifle klasse. Met hierbij aandacht voor je rol als DMR speler en alles wat hierbij komt kijken.

-Sniper, Ook dit is een uitgebreide klasse welke rol je als airsofter kunt kiezen. Hier zullen de speciale tactieken, het gebruik van een langere afstand Sight besproken worden. Maar ook Ghilliesuits, airsoftmodellen en bijvoorbeeld andere tips zoals welke bbs.

-Speedsoft, dit is een klasse die vrij breed is qua begrip wanneer ben je aan het Speedsoften bijvoorbeeld? Wanner je deelneemt aan een CQB Skirm is dit niet per definitie een Speedsoft event.

-Hpa, Ondanks dat dit niet een specifieke klasse betreft. Zullen we hier wel afzonderlijk aandacht aan besteden, omdat met name dit een bepaalde groep is binnen de Airsoftsport die hier gebruik van maakt.

-Mil-Sim, Hierbij zullen we ingaan op de specifieke vormen en het begrip militaire Simulatie. En alles wat daarbij komt kijken,

-Tac-Sim, Ondanks dat deze categorie veel gelijkenissen met Mil-Sim, zijn bepaalde aspecten toch net even of zelfs totaal anders. 

-De verzamelaar

-Iaps, Dit betreft de klasse waarbij er op stilstaaande niet menselijke targets worden geschoten vaak op basis van tijd en punten. Ook hier worden internationale wedstrijden/competities voor gehouden.

Indien je jou aanvulling wilt geven of een genre/categorie mist. dan vernemen wij dit uiteraard graag van je! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 5 sterren
1 stem