Soms is een partnerschap niet iets wat of financieel haalbaar is, of een ding waar je als onderneming terughoudend in bent.

Dit kan door eerdere ervaringen komen, de verhalen horen wij uiteraard ook voorbij komen. 

Vele beloftes een hoop ambitie maar uit eindelijk een project waarin je geïnvesteerd hebt en stil valt. Of je heb simpel weg de tijd niet om een directe samenwerking aan te gaan. Zo zijn er nog een groot aantal andere redenen waarom een partnership wellicht (nog) niet iets is dat past bij jullie onder neming. 

 

Deze pagina is net als onze Partnership pagina nog ingericht zoals deze uit eindelijk moet worden. We willen een wat simpele keuze mogelijkheid bieden de vorm van een drietal basis sponsorships. Om vanuit daar uit de met elkaar afspraken te kunnen maken.

 

Welke voordelen bied een samen werking met Airsoft-markt - Airsoftmarktnederland voor jullie onderneming? 

Deze zijn komen in feite nauw overeen met een partnership. Alleen met minder stuk minder contact en dat je concreet één bepaald iets kan sponsoren. 

 

Zo hebben we bijvoorbeeld projecten, dit kunnen zowel upgrade projecten zijn van een airsoftapparaat waarbij jullie als sponsor vermeld kunnen worden. 

We zullen veel video content creëren ook dat bied veel gelegenheid om als sponsor te participeren.  

 

Door zowel onze marketing als onze technische achtergrond hebben we de juiste middelen in huis om dat te bieden waar het bij andere vormen van on-line reclame, marketing of adverteren vaak te kort schiet. 

Elke bezoeker van ons platform, inclusief alle social-media kanalen en ons fysieke netwerk, zorgt dat wij precies alleen die groep mensen bereiken waarbij het belangrijk is dat ze jullie voorbij zien komen,  jullie naam horen en exact die categorie mensen is jullie doelgroep.

Maar niet alleen on-line, ook op de velden waar mond tot mond reclame een heel belangrijk en vaak vergeten punt is zal jullie onderneming de aandacht krijgen. Want wij zijn ook daar aanwezig.

Zoals hierboven al vermeld, en op onze partnership pagina is deze pagina nog niet compleet ingericht. We zijn hier druk mee bezig om de juiste concepten en mogelijkheden in een overzichtelijk drietal basis opties te plaatsen. 

Tot die tijd zijn wij uiteraard te benaderen om het gesprek met elkaar aan te gaan, een kennismakingsgesprek kost weliswaar tijd en tijd is geld. Echter de basis van een goede samenwerking ligt bij het persoonlijke contact wat wellicht een goede toevoeging is aan je netwerk of het begin van een goede, leuke maar zeker ook belangrijk een langdurige prettige samenwerking!

 

Neem daarom gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Dan kunnen we indien gewenst een telefonische afspraak in plannen. 

 

Contact: