Risen Airsoft - TacticalGear, ammo, parts & Shootingrange. 


Gorwin, oprichter en eigenaar van Risen Airsoft.

In 2009 de ingeving gehad om een keer te gaan airsoften. Samen met mijn neefje zijn we toen naar België gegaan, zoals meeste Nederlanders toen deden.

Toen ging het mis en voelde ik de adrenaline en was ik hooked.

Per kwartaal daarna zat ik wel een keer in België om te airsoften, wel met huur kitjes want opslag in België zag ik toen niet zitten. Al begon ik wel steeds meer Gear te verzamelen.

In 2010 kreeg ik er wind van dat er een groepering al bezig was met het proberen te legaliseren maar mede door dat het kabinet toen viel ging dat niet door.

Maar 2012 kwam het goede nieuws toch naar voren en 2013 mocht het in nederland.

Gelijk vergunning/lidmaatschap bij de NABV aangevraagd en in Mei ging me vakantie geld er aan op natuurlijk.

Vervolgens ging ik helemaal los op de apparaten en gear.

Bijna altijd wel aanwezig bij de tacsims van toenmalige Airsoft Heaven.

 

Na het afronden van mijn event management opleiding in 2015 liep mijn airsoft hobby misschien uit de hand en wilde ik hier toch meer mee doen. 

Toen is het balletje gaan rollen, wat gaan we dan doen.

In 2016 met de eigenaar van Airsoft Heaven in gesprek geraakt met mijn potentiële plannen. Toen bleek dat hij wilde stoppen met zijn fysieke winkel.

Na lang bedenken en overleggen heb ik toen besloten om toch voor de webwinkel/showroom te gaan. Maar wel onder mijn eigen naam, wij hebben toen de locatie/voorraad van Airsoft Heaven overgenomen als basis.

Uit eindelijk 1 April 2017 was Risen Airsoft officieel open, nee geen grap, ja dit blijft ons altijd volgen als de winkel weer jarig is.

Ondertussen zijn we nu we ruim 3 jaar verder, Corona ook overleefd!

Ons assortiment is behoorlijk uitgebreid met onder andere merken zoals, Nuprol, Nimrod, Warrior, FMA, Maple Leaf, Novritsch en nog vele meer.

 

Risen Airsoft, onze grootste kennis ligt op het gebied van gear.

Gear word vaak gedacht als nodig om spullen in te vervoeren maar daar komt meer bij kijken. Tuurlijk is het een middel maar wat neem je mee en hoe ga je er mee om. Neem je een m4pouch met flap, fast mag pouch of met een elastiek er over.

Wat is jou manier van handelen onder druk/adrenaline, zelf heb ik een zeer groffe motoriek als het gaat om handelingen, dus een pouch met flap trek ik kapot of levert frustratie op omdat het niet lukt. Dus voor mij een fastmag pouch met elastiek strak zodat ik mijn magazijn er in 1x uit kan trekken om te herladen.

Zo zijn er verschillende voorbeelden van welke gear past bij jou als persoon. Wat is fijn en hoe ga je er mee om.

Daarbij bieden we natuurlijk een mooi assortiment van verschillende type Pouches en vesten om voor jou de perfecte gear uit te kiezen.

Geen idee wat bij je past? Kom langs en dan gaan we de verschillende opties bespreken, je kan verschillende vesten passen en kunnen we jou gear op maat maken

 

Maar natuurlijk hebben wij ook kennis van andere producten die we verkopen.

Je kan bij ons voor praktisch alles wel terecht, behalve airsoft apparaten, denk aan, bbies, gas, Veiligheidsbrillen, magazijnen, communicatie, internals, holsters en overige middelen die je of nodig hebt, danwel kan gebruiken in je arsenaal.

Wij zijn wel bezig om onze vergunning te regelen, maar hier is best veel voor nodig en zal nog even duren.

 

Gorwin Keijzer

Risen Airsoft


Contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en zij zullen spoedig contact met u opnemen.

Adresgegevens:

Risen Airsoft
Het Fort 55
1424RW De Kwakel

Contact gegevens                          GSM: +316 57 96 53 38                e-mail: info@risenairsoft.nl


LET OP!  Momenteel zijn er Covid-19 maatregelen van kracht klik hier voor de info!