♨️Het is al een aantal dagen warm. Weet jij wanneer je gevaar loopt?❗️☀️

Gepubliceerd op 13 augustus 2022 om 08:29

♨️Het gebeurd vrij vaak tijdens dit soort dagen dat niet alleen ouderen maar ook andere leeftijdsgroepen hier even snel last van kunnen krijgen wat tot ernstige gevaren kan leiden. Het grootste deel van de mensen blijkt niet bekend te zijn met de symptomen van een (opkomende) oververhitting❗️☀️

stay and play safe!😎

 

Welke symptomen horen er bij oververhit zijn?

Als je oververhit bent dan zul je merken dat je je gauw vermoeid voelt. Klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid en neiging tot flauwvallen kunnen hier ook bijhoren. Daarnaast kan het zijn dat je spierkrampen ervaart in de armen en benen. Als je oververhit bent zal je ook meer gaan transpireren. Maar pas op: het moment dat de transpiratie afneemt kan het zomaar zijn dat je een hitteberoerte hebt. Lees mee:

https://livis.nl/nieuws/wat-te-doen-bij-oververhitting


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Harry Janssen
een jaar geleden

Ik ken het fenomeen over verhitting,ik stond laatst het verkeer te regelen in de volle zon wel pet op maar tegen de middag voelde ik me zo naar dat ik in de schaduw moest je lichaam is zo verhit dat je niet weet waar je het zoeken moet,op zo'n moment ken je maar een ding doen drinken en verkoeling zoeken en je lichaam even die rust geven die het nodig heeft.