🟢Grootse opening 23-04 a.s. GreatOak

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 14:30

De Grootse opening van GreatOak na een tijd lang druk bezig te zijn geweest met verbouwen en het bevoorraden.

En is iedereen aankomende zaterdag 23 april eindelijk welkom van 10:00 tot 17:00!


Over GreatOak,

We zijn ingeschreven op 1 oktober 2014. Begonnen als een simpele site met wat foto's en een contact formulier en zo uitgegroeid tot een webshop met de showroom. Het is een echt familiebedrijf waarbij ieder lid van het gezin een (soort van) steentje bij draagt. Van het inpakken van bestellingen tot het verstoppen van de voorraad in de showroom. (Kleine kinderen helpen graag)

Met een achtergrond in de beveiliging en detailhandel, intensieve samenwerking met mensen uit Justitie, Defensie, Politie en PMCs en fabrikanten met jarenlange ervaring op het gebied van uitrusting proberen we een aanbod neer te zetten waarbij iedereen kan slagen. Van klein tot groot budget net als al van kleine tot grote maat. Met een 206 is de eigenaar ervaringsdeskundige op het gebied van te kleine kleding en vesten die als bikinitop gedragen worden.

Het assortiment is groot, er is redelijk wat te zien, voelen en passen, maar er is nog veel meer te bestellen. Bijna elk bekend merk in de airsoft tot aan kleine merken met gespecialiseerde uitrusting.

Het belangrijkste vinden we eerlijke service zonder verkooppraat en aansmeren.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.