⛔Kopiëren het airsoft-markt.nl - Airsoftmarktnederland.nl concept ❗

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 21:49

Beste leden & bezoekers,

Hierbij willen we kort jullie op de hoogte stellen van het feit. Dat waar wij 2 jaar geleden begonnen zijn met het bedenken van dit concept, het juridisch uitzoeken, de contacten te leggen met verschillende partijen en een hoop hebben geïnvesteerd in het platform wat er vandaag de dag is.

En er nu exact een jaar geleden getracht wordt door de zelfde persoon het gehele concept te kopiëren. Dit is toen onderling netjes uitgesproken. Echter heeft de zelfde persoon op 27/11 jl. wederom het zelfde gedaan. En is momenteel bezig met leden, teams en partners van ons te benaderen. Om wederom het zelfde opnieuw te proberen. Ditmaal, wenst hij geen gehoor te geven aan het verzoek om het bij de eerder gemaakte afspraken te laten.
Zijn onze team leden door zowel hem zelf even als zijn door familie bedreigd. Echter heeft hij ons geblokkeerd.

We hopen dan ook dat we op jullie steun kunnen rekenen.
En benadrukken dat wij niets van doen hebben met enig ander platform/concept.

Het is en blijft een gentleman 's sport en met een ander zijn of haar concepten aan de haal gaan is in onze optiek niet sjiek ‼️

Dank alvast voor de mensen die ons hierin willen steunen. Mochten er vragen zijn dan kunnen die altijd aan ons middels de bekende manieren gesteld worden.

Dank jullie wel!🙏🏼
Namens het team en aan alles en iedereen die mee hebben gewerkt aan:

Airsoft-markt.nl - Airsoftmarktnederland.nl 💪🏼

 


Voor de geïnteresseerde:


Reactie plaatsen

Reacties

Callsign-N148
2 jaar geleden

Eens! Deze mensen zijn al een tijd goed bezig. En hebben de kennis de juiste contacten. En een idee stelen maakt hem nog niet van jou.

Team Airsoft-markt.nl - Airsoftmarktnederland.nl
2 jaar geleden

Dank je wel voor je bericht! We waarderen de steun van elke bezoeker en volger! En zullen niet snel stoppen😉 We hebben nog een hoop leuks voor 2022! 🤝