🎁Giveaway, Black Lion Sight Guards set!

Gepubliceerd op 25 november 2020 om 12:00

🎈Speciaal voor onze trouwe volgers of mensen die ons net ontdekt hebben🤷🏼‍♂️😉 geven we gratis een Black Lion sightguard weg!🎁


Wat moet je allemaal hier voor doen?

Eigenlijk niet zo heel veel, we hebben als onderdeel van ons platform een YouTube kanaal:
www.YouTube.com/airsoftmarktnederland 

We hebben er even niks mee gedaan omdat we ons focuste op andere zaken voor jullie. Maar we hebben een studio en zullen naast revieuws, GEEN knip en plak infield footage kanaal worden.

Maar juist dieper ingaan op een onderwerp, zoals wat is nu greengas eigenlijk en hoe werkt dit in je replica en is het beter dan co2 en dat doen we aan de hand van verschillende natuurkundige proefjes en ingaan op hoe te beginnen maar ook bepaalde zaken die spelen in airsoftland uit te leggen. We zijn een neutraal platform.

Dus wat zouden we erg waarderen? Dat is als jullie je abonnneren op het kanaal en wij zullen steeds vaker een nieuwe video plaatsen.

🟢

-Abboneer je op ons kanaal!

-Maak een foto dat je geabonneerd bent.

-En uiteraard lid van ons platform

en vrijdag 11 november 2022, maken we de winnaar bekend 🏆

 

 

⚠️Ivm met de verschillende en regelmatige giveaways zijn de verzendkosten voor de winnaar. Je wint dus een volledig keihard schild voor je Sight en uiteraard  wellicht zit er nog wat anders in de doos 📦🤷🏼‍♂️Of bekijk nu de pagina en bestel ook jou protector!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.