Interview White Eagles behalen BOSS certificaat

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 16:50

Het twaalfde team bevriende airsoft team: White Eagles Airsoft zijn vorige week met een aantal leden voor hun BOSS Certificering gegaan!

 

Wij Spraken een van de leden "Jerrycan

 

Jerrycan jullie zijn onlangs een bevriend team van ons platform geworden. En je bent zelf ook nog niet zo heel lang geleden begonnen met Airsoften. Wellicht dat je daar wat meer over kunt vertellen? 

Jerrycan:

Ja dat klopt! Het was zo ver mijn eerste airsoft apparaat in huis.  En nu hmmm.. hoe werkt alles??

Na wat speur werk kwam ik dus op de site van airsoft-markt.nl uit en ging vanuit daar verder kijken.

Je bent dus eerst op onze site gaan kijken? 

Jerrycan: Ja dat klopt! Na dat ik op de site had gekeken. Zag ik dat er een Whatsapp groep was, eenmaal in de groepsapp veel hulp van mede leden gekregen en vooral de oprichter van airsoft-markt.nl heeft me goed op weg geholpen met de keuze van kleding en gear. 

Dat klinkt als een compliment voor ons! Dank je wel daarvoor, hoe ging het verder?

Jerrycan: Het aansporen van de boss training werd ook zeker aangeprezen door Kevin van airsoft-markt.nl

De boss training kwam voor bij en ik als beginnende speler die er geen tot amper verstand van heeft dacht ja dat is een ding wat ik ga doen.

Ja, De BOSS training is zeker iets die we beginnende maar ook actieve airsofters aanraden, je leert er toch een groot aantal dingen waar de meeste op voorhand niet over na gedacht hebben. 

Jerrycan: Ik heb me eigen aangemeld via de site van de NABV en kreeg al snel me bevestiging mail.

Jullie zijn met een aantal leden naar het NAC(Nationaal Airsoft Centrum) geweest en hebben mee gedaan aan o.a. de BOSS training?

Jaa.. het was het dan zover! Een maal aangekomen werd het pasje bij aankomst gecontroleerd en konden we doorlopen.

Eenmaal in het lokaal kregen we een voorstel ronde en werden er dingen uitgelegd over de replica en veiligheid er van maar ook over het vervoeren van en naar en het maken van evenementen.

Na een kleine pauze gingen we naar de hal om dus het gene te laten zien wat je heb geleerd.

Ja, Want de BOSS training is deels theorie maar niet alleen maar saai in een klaslokaal toch?

Jerrycan:  Nee! Na een tijdje schieten en op safe zetten werd er weer een pauze ingelast en kwam het move en shoot gedeelte. Dat was echt een ding waardoor ik al snel er achter kwam dat lichaam en voeten werk ook heel belangrijk is.

Dat klinkt als een geslaagde dag zo in covid tijd met en je toch bezig bent om jullie als team maar ook jij zelf je bezig  te houden met de sport en je te ontwikkelen. 

Jerrycan: Ik zeg het was een top dag en zeker veel geleerd.

Ook de instructeur was heel duidelijk en had alles goed geregeld.

Mijn ervaring als beginner was dus heel fijn dankzij deze training weet ik nu toch wel een aantal dingen extra.

Dank je wel Jerrycan voor je tijd, En jij en je team maten gefeliciteerd met de certificering!

 


BOSS staat voor Basic Operator Safety Skills

Kosten & Aanmelden
De kosten bedragen € 15,- p.p. inclusief koffie/thee. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Inschrijven voor workshops in het NAC doe je door in MijnNABV in het linkermenu op Naar Opleidingen te klikken. Je komt dan in de online leeromgeving. Daar kies je in het hoofdmenu BOSS workshop.


Ook jullie team GRATIS aanmelden als bevriend team? Bekijk de team sectie of stuur een e-mail naar info@airsoft-markt.nl
onder vermelding van: Aanmelden team! Jullie krijgen GRATIS een volledig ingerichte pagina, we zullen t.z.t. special voor teams bepaalde incentives hebben. En verspreid over het land TEAM VS TEAM events onder andere gaan organiseren! Ook zullen er bij bepaalde partners voor teams voordelen te behalen zijn op stickers, naamlinten of gewoon jullie gehele bestelling!. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

🚨Verder is onze donatie module weer on-line!

Voor een ieder die zijn of haar steentje wilt bijdrage kun je gebruik maken van deze module welke verschillende betaalmethodes aanvaart en waarna je gedoneerd hebt word je special-member⚜️! Iedereen staat er uiteraard vrij in om dit te doen of zelf te kiezen welk bedrag je eventueel wilt doneren. (indien je niet wilt dat je gegevens zichtbaar zijn, druk dan op anoniem of gebruik een Alias).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.