🔦Re-post: Airsoftnonsense bevriende groep. 🚨Help mee, meld je ook weer aan als lid!💪🏼😎

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 11:00

UPDATE: Eerder plaatste we dit interview met mister Airsofrnonsense himself, over de grote bekendheid van deze groep. Bijna elke airsofter was wel lid en keek regelmatig naar de uiteenlopende posts. De een wat informatiever en met inside info over airsoft binnen Nederland. Maar ook oproepen en funny stuff die dagelijks te zien waren.

Het zal je wellicht opvallen waarom we in de verleden tijd praten, dit komt omdat de groep met 13,000 leden. Zonder pardon door Facebook verwijderd is. Iets wat we helaas vaker zien en zelf ook mee te maken hebben gehad. 

🚨om die reden ook deze repost van het interview, met daarbij de oproep aan alle oude leden en nieuwelingen in de sport om weer lid te worden van deze pagina, omdat zoals we zojuist al aan haalde je dagelijks voorziet van je portie airsoft(nonsense)!

Klik dan ook op de Facebook button of de onderstaande link om opnieuw lid te worden van deze groep!

https://www.facebook.com/groups/1391317411282742/?ref=share

en het uiteraard te delen met je teamgenoten en Airsoft vrienden! Dit om samen zo de pagina weer te herstellen tot wat die was!💪🏼😎👍🏼

Airsoftnonsense de Facebook groep, welke Airsofter binnen Nederland en België kent hem niet? Met inmiddels de 12,5K groepsleden en inmiddels een Instagram ledental die onlangs ook de 10K volgers heeft aangetikt. Is deze partij voor veel Airsofters een plek voor hun dagelijkse portie humor, vragen maar ook het delen van informatie zoals aankondigingen en andere zaken. Van uitgebreide discussies tot informatieve posts bijna alles mag! Met als voorwaarden dat iedereen respect voor elkaar dient te hebben. De groep is opgericht op 3 april 2014.

Ook wij van Aitsoft-markt.nl - Airsoftmarktnederland.nl hebben bij het opzetten van ons platform dankbaar gebruik mogen maken van hun "Nonsense" en hun open visie welke een bijdrage levert aan de Airsoftsport in o.a. Nederland!

 

Tijd voor een gesprek met Mr. AirsoftNonsense🤪 

#AirsoftMustHave

#AirsoftNonsense

#AirsoftDrama

Aller eerst gefeliciteerd met de 10K volgers op Instagram. Vertel eens, hoe is alles zo ontstaan?

In het begin van de Nederlandse Airsoft was het zoals gewoonlijk al een ver plas wedstrijd kijk mij met mijn dure spullen 🤦‍♀️ er was alleen een streberige competitie en ik vond dat er voornamelijk meer lol en kameraadschap moest komen.... Dit ontbrak op de Facebook groepen en daar ben ik toen ingesprongen met hulp van diverse oude Airsofters en een hoop Belgen.....

 

2013/2014 Was het jaar dat de NABV de status kreeg als die ze nu hebben. Wat gebeurde er met jullie initiatief?

Dit knalde meteen al met groot succes uit elkaar! En hebben we dus snel alles internationaal ingezet.  En je ziet het resultaat 12.5K volgers in de groep,  De 1ste pagina was Airsoftwinacties, in die tijd waren er nog Mega veel giveaways.... Maar AirsoftNonsense had gewoon meer succes en het was ook leuker omdat iedereen zijn eigen AirsoftNonsense kan delen. Bijna alles mag zie onze halfbakken regelement🤪.

 

Wat gebeurde er verder?

Kort na het starten ook hebben we ook meteen een Facebook Pagina gemaakt die tikte 25K volgers aan tot ik hem kwijt raakte.... Nu opnieuw een Facebook pagina aangemaakt die de losse memes post gekoppeld aan Instagram waar we onlangs de 10K volgers gehaald hebben....

Alles gaat jullie eingenlijk voor de wind! mensen melden zich massaal aan bij jullie, hoe komt dit denk je ? 

Alles gaat op z'n gemakje en we zijn vooral onafhankelijk maar staan altijd open voor samenwerkingen met ondernemers organisaties. We willen iedereen een uitlaatklep geven met hier en daar wat leuke nieuwtjes en feitjes kunnen delen. Door onze contacten hebben we vaak ook een scoop of zijn wij er als eerste bij! 

Ook mijn persoonlijke netwerk met de verschillende airsoftondernemers maakt het leuk en uitgebreid!

 

Met andere woorden jullie faciliteren de pagina's en de inhoud word bepaald door de leden?

Ja ! De volgers maken de pagina en posten content dat is onze formule! 

 

En jullie team, ik neem aan dat je dit niet allemaal alleen kan doen? 

We hebben een leuk admin team erachter staan niks moet en alles mag blijft ook hier het motto!

 

Dank je wel Mr. AirsoftNonsense 🤪, op naar de 15K! 

 

Registreer je nu ook als lid van de Facebook groep of volg het Instagram account door op de onderste buttons te klikken!

Bekijk ook de partner pagina, klik hier om de pagina te bekijken! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.