Marshall opleiding volgen? of de BOSS Training?

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 22:10

De NABV bied meerdere opties aan om je zelf te ontwikkelen binnen de Airsoft sport. Zo kun je een cursus volgen tot Marshall, hierbij gaat het een stuk verder dan de eerder benoende BOSS training. Echter zal je als Marshall kunnen worden ingezet bij Skirms of andere Airsost evenementen.


Kijk voor meer informatie op de NABV pagina. www.nabv.nl

 

OPLEIDINGENAANBOD Van het NABV:


BOSS (Basic Opperator  safety skills)

Ga van start als een BOSS! Leer alles wat je moet weten voor je begint met Airsoften. In deze korte workshop leer je de basisvaardigheden en regels zodat jij nog beter van start kan gaan!

MARSHALL

Wil jij zorgen voor fair play en bijdragen aan een veilige, verantwoorde airsoftsport? Dan is de opleiding tot Marshall echt iets voor jou! Als Marshall ben jij de belangrijkste official tijdens een event.

Verder is het uiteraard mogelijk om je door te ontwikkelen. Op de website van De NABV tref je hier de nodige informatie over.

BOSS INSTRUCTEUR

Ga jij leden de basic skills voor veilige skirms leren? Het verantwoordelijke gebruik van een airsoft apparaat? We zijn op zoek naar ervaren, deskundige airsofters die hun kennis willen delen. 
 

HOOFD MARSHALL

Een goede Hoofd Marshall word je niet achter een bureau of in een klaslokaal. Vandaar dat de opleiding  ‘praktijkgericht’ en ‘op maat’ is. Je gaat dus echt met opdrachten aan de slag, met focus op de punten die jij wilt leren.

Heb je interesse in een dergelijke opleiding bekijk dan de volgende link: https://www.nabv.nl/opleidingen/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.